Rogiers-Carpentier koopt al jaren oud goud

Uw oude juwelen zijn geld waard. Misschien heeft u juwelen uit een erfenis verkregen die u zelf niet wil dragen of die kapot zijn. Deze juwelen liggen vaak al een hele tijd in uw kast. Spijtig, want deze juwelen kunt u namelijk te koop aanbieden. Het verkopen van uw sieraden is zeker de moeite waard omdat de prijs van goud de laatste jaren flink is gestegen.

De waarde van uw juwelen is afhankelijk van het gehalte. Gouden juwelen zijn gemaakt in verschillende karaten. Het karaat bepaalt dan ook de prijs per gram. Rogiers-Carpentier biedt u een ernstige prijs voor uw juwelen.

Wat voor gouden juwelen kopen wij?

Rogiers-Carpentier koopt alle soorten gouden juwelen. U kunt bij ons terecht met gouden kettingen, gouden oorbellen, gouden armbanden, gouden ringen, gouden hangers of broches. Gouden horloges kopen wij ook aan.

Bezoek Rogiers-Carpentier

Ons kantoor is voorzien van alle privacy. Wij zullen uw goud testen op echtheid. In deze test wordt het gehalte, karaat, bepaald. Wanneer de goudtest is afgerond wordt het goud gewogen. Het toetsen en wegen gebeurt allemaal in uw aanwezigheid. Zo kunt u eventueel vragen stellen aan de taxateur.

Direct contant geld voor mijn gouden juwelen

Wij betalen uw verkochte gouden juwelen in contant geld uit of per bankoverschrijving. Bij contante betalingen houden we ons aan de wettelijke limieten.
Contacteer ons.