Oud goud verkopen

Verkoop je oud goud

We hebben allemaal wel ergens oud goud liggen. Een paar oude kettingen, een trouwring van je ex-partner, een oude ring van oma die nooit werd gedragen omdat hij wat ouderwets is, enz. Als er goud in verwerkt is, zijn je oude juwelen geld waard. Want je kunt je oud goud verkopen.

Soms hangen er nog emotionele herinneringen aan die oude voorwerpen vast. Maar vaak heb je er meer aan als je oud goud omzet in geld. Zo vermijd je dat je oude juwelen rondslingeren, terwijl je er nauwelijks naar omkijkt.

Welk oud goud verkopen?

Welk oud goud verkoop je? Naast de sieraden van oma of je oude trouwring vind je vast ook oude juwelen op zolder. Met die gouden voorwerpen ga je naar een bedrijf dat het goud aanneemt, en je er geld voor in ruil geeft. De enige voorwaarde is dat er hoogwaardig goud in het voorwerp verwerkt is.

Kom langs bij Buddy’s Gold in Waregem om je oud goud, zilver, goud en platina te verkopen. Ook voor edelstenen en horloges bent u bij ons aan het juiste adres!

Is oud goud verkopen betrouwbaar?

Buddy’s Gold is een betrouwbare partner. Ons team bestaat uit gediplomeerde experten op alle domeinen in ons vakgebied.

Wat brengt oud goud verkopen op?

De standaardwaarde van goud in België is 18 karaat. 1 gram goud van 18 karaat is al zo’n 25 euro waard. Dat bedrag loopt dus snel hoog op voor meerdere gouden items.
Samengevat? Oud goud verkopen, brengt op. Zeker als je hoogwaardige gouden voorwerpen in je bezit hebt. Meer weten over de goudprijs?  

Neem contact op met Buddy’s Gold Waregem : 056 90 79 49.